Eksperter giver Frk. Sommers Køkken "grønt lys"!

Det er altså ikke mig der har sagt at danskerne har kedelig smagsløg! - tværtimod, så fortalte jeg om hvordan det nu er blevet nemt at opnå fantastisk smagsoplevelser, hjemme i dit eget køkken!

Jeg har netop har været i Go’Morgen Danmark og præsentere Frk. Sommers Køkken

Go’morgen Danmark har sat fokus på iværksætteri i Danmark under temaet “en Go’ idé” og dette tema kulminerede i en stor idédag torsdag d. 2.juli. Her var 15 udvalgte iværksættere inviteret til at pitche deres idé overfor et ekspertpanel bestående af Claus Zibrandtsen, CEO InQvation, Vivi Foss, Forretningsudvikler Copenhagen Business Hub og Mia Maja Hansson, serie-iværksætter indenfor gastronomi.

Jeg er utrolig glad for eksperternes feed back på min idé, som alle tre gav “grønt lys” og så et stort både behov og potentiale i Frk. Sommers Køkken.

Claus kunne sagtens se sig selv få hjælp af Frk. Sommers Køkken til at lave aftensmaden. Og lagde særligt vægt på fordelen i, at man selv kan vælge sine råvarer, f.eks. om man foretrækker at handle økologisk. Vivi så en stor fordel i at man ikke skal ud og købe otte forskellige krydderier og det er nemt at få til at smage godt. Mia Maja så lyset i at få inspirationen til aftensmaden, i supermarkedet, lige der hvor du har allermest brug for den.

Jeg havde meldt mig til programmet for at få hjælp til hvad jeg skal kalde konceptet? - Ikke mit navn: Frk. Sommers Køkken, det står ikke til at ændre. Men kan jeg kalde et krydderimix for en måltidsløsning? - for det er jo så meget mere en "bare krydderier" ... En del har troet at det er en færdigret, men det er præcis det modsatte. En hjælp til at lave hjemmelavet mad, der smager helt fantastisk!

Tak til at alle der har skrevet til mig på mail, facebook og instagram, det sætter jeg utrolig stor pris på - bliv endelig ved med det!

Og hvis du gerne så frk. Sommers Køkken i dit lokale supermarked, så prik din købmand på skulderen og fortæl ham/hende om Frk. Sommers Køkken. 

Du kan se hele klippet (ca.10:40) på TV2 PLAY :

https://play.tv2.dk/programmer/magasiner/serier/go-morgen-danmark/dansker-kaster-sig-ud-fra-tankskibe-og-300-meter-hoeje-bygninger-221831/?fbclid=IwAR0_7xoiE6ceUtSJDrYDnbRNelmQzh_gysPhC8Q7NRl_x89y4pxMizyI5ns

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.