Om Frk. Sommers Køkken

“Hjemmelavet mad, smager bedst!” og derfor har jeg skabt et alternativ til måltidskassen i form af et friskkværnet krydderimix sammen med en opskrift og en indkøbsliste. Her får du inspiration til at lave aftensmad med flere grøntsager og MEGET MERE SMAG!
Frk. Sommers Køkken - en helt ny måltidsløsning

Frk. Sommers Køkken er en helt ny måltidsløsning som hjælper dig med lave hjemmelavet aftensmad. Du får både inspiration til, hvad du kan lave og så er indkøbet gjort nemt med en "Det skal du bruge" -liste på bagsiden af pakken. Inde i pakken finder du opskriften og et delikat, friskkværnet krydderimix, som løfter smagsoplevelsen på din aftensmad.

 

Ditte Sommer i køkkenet

Hvad skal vi have til aftensmad?

Mit navn er Ditte Sommer, og jeg elsker at lave mad!Markedet for convenience produkter er stigende og det hjemmelavede måltid er i frit fald. Jeg tror på, at vi gerne vil lave hjemmelavet mad, vi mangler bare lidt hjælp... - og derfor har jeg udviklet Frk. Sommers Køkken. 
Løsningen er enkel, jeg har skrevet din indkøbsliste og udviklet en opskrift, der nem at gå til. Og så har jeg pakket det sammen med et delikat, friskkværnet krydderimix, som løfter smagsoplevelsen på din aftensmad. For netop smagsoplevelse er i mine øjne succeskriterie nr. 1 i et vellykket måltid.

100% rene krydderier og en unik smagsoplevelse

Jeg har i samarbejde med de bedste på markedet, Mandala Organic (link), udviklet unikke krydderimix specifikt til hver ret. Det er 100% rene krydderier - intet andet - og jeg får forhåbentlig snart min økologicertificering, således at jeg må sige det "Ø" højt.

Jeg er meget inspireret af bogen, Neurogastronomi (link), skrevet af Rasmus Bredahl og Nikolaj Buchardt, som handler om hemmeligheden bag det perfekte måltid. Derfor prøver jeg altid få alle grundsmagene med og tænker på farver og teksturer i retten. I opskriften vil der være hjælp til, hvordan man smager maden til og fremhæver smagene fra råvarer og krydderierne.

Jeg har udviklet retterne med udgangspunkt i, at det skal være hverdagsmad med inspiration fra hele verden. Jeg vil gerne inspirere til, at vi spiser lidt flere grøntsager og lidt mindre kød. Faktisk er flere af måltiderne mærket med "Vegetarvenlig- smager også godt uden kød", hvorfor jeg på bagsiden også giver dig tips til, hvordan du kan erstatte ingredienser i retten og hvilket tilbehør, der passer til. Ligeledes kan du også hurtigt få et overblik over det køkkengrej, du skal bruge under tilberedningen. ​

Positive resultater efter test på mennesker ;-)

Sådan gør duProduktet er testet på unge, gamle, travle forældre, teenagere og børn i alle aldre og jeg er meget glad for den gode feed back og ros, jeg har fået. Både på selve konceptet og at det virker efter hensigten. Der er inspiration til at prøve noget nyt, det er nemt at gå til og resultatet er smagfuldt.
Jeg bliver så stolt, når jeg hører om teenageren, der gerne vil have maddag, så de kan lave One pot pasta, igen. Om den unge mand, der havde imponeret daten (- og vist også sig selv?) med en asiatisk nudelsuppe. Om ham, der blev overrasket over hvor godt en vegetarret kan smage og om dem, der bare altid gerne har villet kunne lave en Butter chicken, selv ...